hjärta .

2010-03-28 @ 20:27:24
Tobias <3


hujedamig!

2010-03-27 @ 08:44:38

fick min lönespes och tänkte "VAAAAA?!?!?!? jag har ju jobbbat hur mycket som hellst!!" fick inte så mycket som jag räknat ut.. så jag sätter mig och räcknar alla timmmar och hulabandula jag fick 32 timmar för lite i lön.. men hallå 32 timmar!! det är inte lite pengar..

äsch jag blev sur och drog med mamma ner på stan och gjorde slut på kanske lite för mycket pengar men strunt samma jag får ju några tusingar nästa vecka också när jag får dom dära 32 timmarna. ;)

fick mitt paket från h&m igår också med alla bikinisar utom en och en finfin sommarklänning och min finaste grönaskjorta! mums.

nu ska jag gå och sätta på mig ansiktet och vandra iväg till BR för en heldag men ikväll  blir det rajtantajtan med Emma och kanske fia o tilda?


wihiii hoppas tobbis sover här också han ska festa med sina killar men som visste inte om dom skulle på krogish men det gissar jag på ;) puss på Bias.



klickeliklickklick .

2010-03-24 @ 10:19:17
det är farligt att jobba på biljettkontoret när det inte finns något att göra... för när facebook börjar bli tråkigt råkar jag visst glida iväg in på farliga hemsidor och klickar hem mig lite fint... ajabaja jag ska ju spara!! men sen tänkte jag att idag ska jag nog städa ur mina garderober och slänga massor för då får man ju köpa nytt! :D ihii

några av bikinisarna som jag klickat på har jag redan lagt upp men här är lite mera :)


Plus lite mer smått och gott men jag orka inte ladda mer bilder för min dator segar sig...

jag och tobben är så bäst vi lyckas skrapa fram 40 kronor i småpengar och går och hyr en film men när vi lagt oss i sängen och tobbe druckit sitt natt te så somnar vi båda in och jag vaknar efter ett tag och stänger av tvn . :P
haha tur att man får ha filmen i en vecka då.. vi får välla kolla i morgon eller något :P men klantigt ju.. <3


nej nu ska jag gå upp ur sängen och ta tag i mina garderober (och resten av mitt rum), gå till nyköpingshem och säga "ge mig en lägenhet", äta, gå och jobba och sist men bäst träna med Emma :D


god morgon .

2010-03-22 @ 10:44:15

Vaknade av ett pip och lite burrande på hyllan över sängen, ett sms från emma!! efter några fler fram och tillbaka så bestämdes att nu börjar en ny träningsvecka ! kl 11 kommer hon och hämtar mig så sätter vi igång :)

efter träningen blire det hem och duscha och äta och sen fara mot jobbish . :) ikväll hoppas jag på mer pussar från tobbis . :)



ge oss sommar nu då!!  


kanske dax att gå upp emma kommer om en kvart och jag har inte packat eller något :P ooupsi , äsch det går fort :)

söndag = segdag

2010-03-21 @ 16:30:51


Gårdagen var hel okej bra, dock inte lika braig som dom andra senaste lördagarna men den får iaf en liten tumme upp . :) olearys/volym eller vad det är? va väl kanske inte min grej jag gillar fortfarande Tellus bäst ! :)


idag lever jag endast i min säng med pärondryck, duntäcke och mysig hund i morgonrock .. jag är inte speciellt bakis bara sjukt seg och fryser som en tok så min säng och duntäcke är mitt bästaste nu .

inatt va en sån jobbig natt.. innan jag gick och la mig ställde jag ett stort glas vatten vid sängen och jag drömmde att jag drack upp allt i en klunk och så vaknade jag och var jätte törstig och trodde ju såklart att jag druckit upp allt så jag låg där och vände och vred mig och höll på att törsta ihjäl (nej jag orkade inte gå upp och hämta nytt.... ihii) men så tittade jag ner för kanten på sängen och glaset va fullt med vatten . då förstod jag att det va en dröm :P så drömde jag mer saker som verkligen kändes som det hände.. riktigt jobbigt och obehagligt..


jag tycker om söndagar dom är mysiga :) om ett tag kommer min älskling hit så ska vi ha spa söndag med ansiktsmask och varmt skummbad och tända ljus . ååh vad jag älskar dig min fina grabbish .


hjärta
det här är från våran första spakväll . tobi är snigg ;)


På onsdag rullar pengarna in på kontot och det första som ska inhandlas är en film; New moon .
längtar ihjäl mig till sommarn då Eclipse kommer på bio också! fick gås hud och ryste i hela kroppen när jag kollade på trailern , uuhuuu .

Nu tror jag faktist att jag ska slå på den mest uttjatade men också den "jag kan aldrig tröttna på den filmen" filmen, twilight :D . tills tobbis kommer och pussas . :)



fick precis ett mycket upprörande sms från tobb. "det är fan snöstorm här!" :O what?!?!?!?! det är ju våååår då kan det ju inte snöa ...:'( uhuu jag vägrar mer vinter!! nu sjönk humöret.. hoppas tobbe har ett bättre med sig till mig ..



hummm?

2010-03-19 @ 22:51:14
Riktigt riktigt snygg stavning på typ det mesta i förra innlägget må jag säga . maaha

Ems och jag var vårat duktigaste idag på gymmet som vanligt men nu tror jag faktist att jag inte kommer kunna gå i morgon.. vilket blir jobbigt för jag ska jobba på BR och så hade vi väl tänkt gå ut och skaka rumpa på kvällen och det kanske inte blir så där jätte snygg rumpskakning om man är stel som en pinne av tränings värk.. eller? kanske har motsatt eftekt och vi kanske blir snyggare än vanligt med lite för mycket vin i oss ;) äsch vi gillart!!


efter vi tränat åkte vi hem till mig och mammsis hade laga üüüüber god lunch till oss; bulgur, kycklingfilé och massa god sallad . mmummmmma sa vi och sen sa det pang bom och vi blev dötrötta.. dennis körde mig till jobbet där jag höll på att somna mellan samtalen, uscha vad hemskt det är att va så trött och det har inte släppt än så nu ska jag straxt starta upp tvn med mina bästa vampyrer och somna in och drömma och en glittrig Tobias o solen ;)


grön jag


jag älskar min Tobi .


nattiis ♥

work it!

2010-03-19 @ 11:45:15
ja glyckade ändra lite på utseendet jag vet inte vad jag gjorde eller hur men lite ändrades iaf :) ska försöka hitta någon smart person som kan hjälpa mig bättre . :)

Emma och jag ska försöka oss på det där med att cykla . jag prövade det förra veckan och då trillade jag och har fortfarande blåmärken på hela mig typ.. men nu har det ju regna lite och varit lite varmt så det kanske går bra? :P haha mott gymmet!!



no name . new name .

2010-03-18 @ 22:40:51

Kände för att byta namn och härma min kärasteste vänn emma, eemema.blogg.se . du är så snygg och cool och jag vill vara som du!! så jag kände att ett liknande bloggnamn kan väl vara en bit på vägen, right? mahaa men jag älskar dig faktist och du är min duktigaste också. Emma är hon min som jag är duktig med flera dagar i veckan och vi kommer ha snyggast ben på stranden i sommar ;) och hon är även hon min som jag dricker lite för mycket vin med på helgerna ;) en av mina bästaste lätt . ♥

failjen b.

Har lagt över några bilder som jag hade på mobajlen från när vi sa hej och välkommen till lille Lewis och failjen B. :)




superduper storstädade i min jacka och i min väska och hittade mycket smått och gott men även en hel del saker som jag undrar lite över? men det är sniggt som vi nypon skulle säga .




jag hittade massvis med skojsiga saker i mitt bildredigerings program som jag leker med allt för sällan.. har mest satt ihop massvis med bilder så man slipper lägga in alla en och en för min dator är så seg.. men nu har jag hittat en hel del som jag kommer leka med när jag har tid :)

mamma fyller idag 44 år ( eller 34 som hon själv sa ;) . ) och det har vi firat med mat på fik@ och deras världsgodaste burgartallrik som man nästan storkna av halva men vi tröck i oss en hel del och gott vare! :D
Grattis på världens bästa mamma .♥

nu är jag så trött så trött så jag tro jag slår ihop minfina datis och blundar lite .
imorgon ska jag upp med tuppen och städa lite innan jag och emma ska träna och sen blir det lite jobb men kvällskvisten står öppen för förslag men hellst inget föransträngande jag ska ju jobba hela dagen på BR på lördag också . :) jag hoppas på en pusskväll med Tobias . ;)

natti ♥

vi ses .

2010-03-14 @ 20:51:45

Igår kväll hade vi "vi ses" middag, föris, tokparty & bästamyset för våran Änalou som åker till Uet, Set & Aet om ca 11 timmar .

Vi var många av våra bästa tjejor tyvär kunde inte alla komma men vi hade så sjukt kul iaf . :)

Vi satsade på en favorit i repris på Tellus där dom hade schlager tema och sist dom hade det var en av dom roligaste kvällarna läätt . Jag tycker väldigt väldigt mycket av vi fick våran kväll precis som vi ville ha den och en gul fjäderboa kom med hem på köpet ;) ahhah

<3

min bästa mamma kom hem efter hon jobbat och drack bubbelshots och vin med oss en sväng innan vi gick till krogen, eller inte emma hon gled ;)

Jag älskar min bästa partypinglor <3


.


Min morgon blev ganska intressant också. Klockan 08.15 tokringer det på dörren och jag drack väl lite mycket vin dagen innan så jag befinner mig i ett tillstånd då jag är helt borta i huvet lyckas fåå på mig halva morgonrocken och tittar i titthålet på dörren och där står en lite för glad Tobias för den tiden på dagen..
Han skulle tydligen på krogen med sina killar kvällen innan men kom inte in och gick till en annan kompis och sov där men han skullle bort på morgonen så då gick han till mig eftersom hans bil va hemma i t-börg.
Jag gick tillbaka till min säng och han la sig framför tvn och somnade där.

När jag vaknade började jag städa efter gårdagens galej då det var flaskor, burkar, glas, papper och skräp lite här och där. köket var även fyllt av disk så jag satte igång och städade och diskade och damsög och plockade sen blev jag ju hungrig och fattig som jag nu råkar vara satte jag igår att baka pizza . :)
Den blev massa god och efter lite mat åkte Tobben hem och jag gick en promenad i solen med hunden och sen dess har jag bara legat och dragit mig i soffan men nu funderar jag på att förflytta mig till sängen och kanske få sova lite innan vi ska kliva upp i natten och fara till esto och lämna av våran bästa partyprinsessa ..

vi kommer sakna dig något grymt men så fort emma fyllt 21 åker vi över havet och kör en road tripp runt i staterna med dig Änabanäna :) ♥


long time no see

2010-03-12 @ 12:28:21

Ännu en gång har det gått alldeles för lång tid sen jag kladda ner lite onödig strunt här men jag tror nog att det här får vara mer av en deltids blogg än en heltids blogg . :)

lewis

Onsdagen 3 mars trillade Linnea och Jimmy B.s lilla groda ut i världen och han är den sötaste sötsaken jag sett . :) Lilla Lewis, alla vi tjejors nya favorit . <3

looooove

bara kärlek .

partajsing

De bästa Party Prinssesorna som finns . v

litesånt

min fina vovve i sin fina morgonrock . min fina pojke som jag nu har klippt av håret på för det var lite långt ;)
min lilla mamma som alltid somnar i soffan .

smurf

Nya stjärnteckensmurfar har kommit till jobbet , massa söta! :) mammsen är fisk, Tobben är våg och jag är oxe .

bikini  bikiiini
top Råkade beställa hem några Bikinisar igår, det var två till men dom var borta idag när jag skulle ta bilderna på dom så jag kanske knep dom sista :) nu går jag bara och längtar och längtar!

Emma och jag har blivit duktigast i lilla nypan :) vi har köpt oss gymkort och tränat nästan varje dag i två veckor nu :D jag har lite svårt att skriva just nu för vi tog ett boxningspass igår och jag har ont i hela kroppen!! världens träningsvärk och jag skakar hela jag.. uuh :( men fortsätter vi såhär lär ju vi vara snyggast på stranden i sommar ;) hah  nu ska jag fixa mig och äta lite food o sen ska jag försöka ta mig ända bort till rosvalla och jobba lite innan jag får mysa och pussas med Tobias :)