sunshine .

2010-04-29 @ 12:02:32

Jag har nu spenderat ca 3 timmar framför datoren med att försöka ändra min design.. jag har kommit på lite grejer jag tror jag kommer klara att fixa men jag har inte riktigt tid längre och ville inte spara en halv fördig mall så jag fixar mera ikväll .


tobbis och min tandblekning har trillat ner i brevlådan och det ska vi testa ikväller , wihoouu .


Igår kväll var en mycketmycket bra en. god mat,trevligt sällskap, jo-jo testning, bowling och mycket skratt .
BR"gänget" är allt bra dom :) ochochoch jag fick en STRIKE!! wiiiiiie lite picsisar kommer här :)







jag kanske förlorade men jag är sjukt nöjd med min srike ;)

nu ska jag fixa mig och gå ner på staden och ta en fika :) smell ya later ;)

kärlek, finns det något bättre?

2010-04-28 @ 23:23:26

På sista tiden har jag haft väldigtväldigt mycket för mig och för lite tid till övers för sånt som ex.vis bloggning.
men det blir det ändring på nu för även om jag kanske inte kommer kluddra ner så mycket text kommer många finfina pics dyka upp för jag har köpt mig världens finaste lilla röda super kamera . lovely .


Linnea och Jimmy B. bjöd på underbaraste födelsedags festen i lördags då vi firade mig och Linnea b. tack älskisar ni är så sjukt bäst på fest ;) ihii .

snabb uppis på senaste:

♦ VÅÅÅREN ÄR HÄÄÄR!!!!!
♦ sa hejdå till biljettkontoret, där ville jag inte vara mera.
♦ sa hej igen till hemtjänsten för nu har jag fått mina pengar.
♦ har fyllt 21 ! wohoo
♦ åkte på min födelsedag på jo-jo kurs i esto och det var mucho kul.
♦ var i norrpan med världens bästa pojkvän och shoppade loss.
♦ partajat med mina finaste brudar.
♦ pussats så sjukt mycket med finaste killen som finns .
♦ bowlat med BR .

och mycket mycket mera men nu är jag så trött så nu ska jag hoppa till sängs.
imorgon kommer sniggsnigga pics från i lördags och massa bilder på allt fint jag råkat köpa sista tiden . woupsi ;)

natti snyggingar .




tävlatävla . tihi .

2010-04-19 @ 18:37:35
jag hakar på tävling efter ävling men lyckas visst inte vinna en endasteste liten jäkel..

men jag fortsätter försöka ändå :D nu är jag med på http://dennism.se/ och tävlar om detta ;)



och nu vill jag verkligen superduper mycket vinna för jag har nästa lite smått börjat hata min telefon..
jag gillade den skarpt när jag köpte den men nu är den typ pest. den är ap seg och hakar upp sig lite när den känner för det och poff kan det säga så försvinner alla bilder och musik och allt .
dags för en uppdatering så håll tummarna för att Dennis väljer mig . :)
Plus att jag fyller ju faktist år på fredag när vinnaren får veta om den vann, vore asabasa bästaste prestenten :D


nu ska jag och Emma åka och träna! shoflöjt!

ojoj nu blev det sådär igen.

2010-04-13 @ 18:07:15
Alldeles för länge sen jag kluddrade av mig lite hit och dit men det är tur jag har mina kära vännors bloggisar så jag kan hålla koll på vad vi har haft för oss och skriva av ;) ha.


idag har jag riktigt riktigt njutit av vårvädret, fastän det blåste lite..
jag har haft min tunnaste vårjacka och cyklat runt i våran lilla stad och uträttat ärenden och även avnjutit en godgod glass i solen med kära Dennis .

förra året ville jag hänga med i modet och köpa mig ett par trasiga jeans, och det gjorde jag på gina.
hittade dom längst under alla byxor och tänkte " åååh vår om man inte fryser med hål i hela brallorna!" så jag skulle prova dom och ooupsii, stora brallor! det är storlek 25 och boyfit men förra året satt dom tajt när jag drog upp dom helt. i år är dom helbagy oavsett om jag drar uppdom till armhålan eller har dom på rätt plats, men för mig är det bara positivt! för det betyder att det där jag vill ha bort försvann och efter jag köpt jeansen ångrade jag mig att jag inte köpte dom förstora men allt verkar ju blivit kanon så här i efterhand ;)


jag gillar att vara med i tävlingar även fast jag aldrig vinner något.. men det är kul och spännande och jag längtar alltid fram tills tävlingarna är avgjorda så man får se vem som vann. nu är jag med i två till och tänk vad kul det vore att vinna.. båda tävlingarna är på lindablom.se .





ååh jag höll nästan på att glömma!! :D jag ska bli BR Leksaker Nyköpings ny jo-jo - yoda! ;) haha
nästa vecka (fredag ser det ut som nu=min födelsedag) så ska jag fara till huvudstaden på jo-jo läger ! ;D så jääädrans coolt så dööör! :D haha jag ska sedan hålla i tävlingar i butiken och lära barnen joja ;)
bara att svänga in  på br så ska jag lära ut alla tricks som jag ska få lära mig + att vi får massa god mat och jag och min butikschef jenny hoppas båda att vi får lite tid över att shoppa loss lite ;) ihii
det kommer bli great berättar mer när jag vet mer !:D


nu slutade jag visst för 5 minuter sen :P dags att logga ur telen och vänta in Emma för vi ska åka och vara duktiga. :) puss på min duktiga emma, och puss på duktiga Carrokanin som följde med mig till gymmmet igår när emma va sjuker :)


tjohooo♥

påskpåskpåsk

2010-04-06 @ 18:44:01
Det blev inga "tellus-påskägg" för mig, emma eller fjuttfia... Men jag fick ett av mamma och ett av Tobias päron :)
Så jag är glad ändå :)


I fredags var vi på fik@ och åt och nästan alla av dom bästa brudarna va med . :)
Jag åt kycklingwraps med avokadoröra, gräddfil, salsaröra och nachos till mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm säger jag bara!!

efter maten och många mjaochmen så far vi vidare till Linas place och sköljde ner maten med vin . :)
Våran snyggaste mamma Linneo kom och partade loss med oss till vi far vidare till tellus där vi dansade rumpan av oss hela kvällen lång.

Efterfesten bjöd hannah på och på något hörn blev jag tydligen kalasfull men det har jag inget minne av förens jag skulle försöka sova... uuuuh säger jag bara allt snurra i 100km/h men jag mådde inte tillräckligt dåligt för att spy så där vandrade, fårn toan -> badrummet -> toan och -> badrummet . fram och tillbaka och fram och tillbaka tills mamma kom upp och började laga frukost då skulle hon till jobbet så jag drack en kopp te med henne och vid 7 snåret kunde jag äntligen däcka!!


morgonen efter var jag helt okej bakis . jag var ite så trött som jag annars brukar så jag duscha och åt och låg i soffan ett tag sen började jag städa på mitt rum och diska tills det ramlade inte en sjukt dammig men sjukt snygg killle i jobbkläder som dessutom klädde av sig naken och bad mig tvåla honom på ryggen ;) haha tobias är söt .

Tobben och hans family ska förresten äntligen flytta in till staden! :D wiiie 1 juni bärflyttlasset av till östrastorgatan och precis runt hörnet från mig ;) men jag/vi hoppas fortfarande på ett eget place snartsnart.

våra planer var att köra på en riktig brakfylla men den gubben gick inte så vi kollade på hockey, åt god mat och hyrde film. men det är mysigt med .

söndagen åkte vi med hunden och gick en super mysig promenad i solen med hunden ute på lappetorp och det ar så skönt! vi slog oss ner på en bänk en stund men det blåste litelitegranna så vi gick till bilen och åkte hemmåt igen. väl hemma och duschat vovven åkte vi hem till tystberga och började rensa ur tobbens garderob och lite annat smått och gott införflytten. men nu har pojken nästan inga kläder så det får vi nog ändra på någon dag snart :D


vi spelade lite tvspel och åkte till sille och köpte onyttigt och sen låg vi i soffan hela kvällen med hans föräldrar och åt onyttigt och kollade på ballar av stål , barabara mys med dig .v

dagen efter bar det av mot tobbens farfar för påskfirande och först var det bullar och kakor sen blev det tårta och efter det massvis med godis och vindruvor och massa saft och läsk på det ;) pånågot sätt var vi ändå vrålhungriga när vi kom hem, undra hur det gick till..

måndagskvällen blev lika mycket mys som söndagskvällen i soffan framför brasan med tobbe och hans pärs.
det är mysigt i tystberga men det ska bli skönt att komma hem till hamlingarna och inte frysa ihjäl ;)

06.22 gick bilen in till staden och när jag kom hem läste jag lite och slummrade en timme innan jag startade min dag. :)

min dag har spenderats med dennis och mycket behövligt skitsnack ;)

nu sitter jag på jobbish men ska precis packa ihop mig för nu kommer emma och våran träningsvecka börjar nu, bort med allt påskgodis!


burr, morr, hoppashoppashoppas & jippiiiii .

2010-04-01 @ 17:42:11

Burr för det är så sjukligt kallt här inne på kontoret så jag får svårt att skriva för mina händer stelnar av kyla .
Emma vet hur kalla mina händer kan bli :P hihi

Morr för att Tellus har gömt påskägg i hela stade och direkt när ledtrådarna kom ut på webben så knäckte vi dom och fia och emma kom och hämtade mig på jobbet. vi letade och letade och letade på alla fem ställena men inga ägg!!! vi ringde flera gånger och frågade vad vi skulle leta efter och om någon hittat alla men nej ingen hade hittat några men ändå hittade vi inga? skumt.. idag fick jag ett meddelande på fejjan att endast 2 ägg är upphittade så det finns alltså 3 ägg kvar men hur kunde vi inte hitta dom då? vi letade ju överallt.... buu . men jag ska tvinga ut emma på jakt ikväll efter boxningen ;)

hoppashoppashoppas att jag och Tobias kan få oss en nlägenhet snartsnartsnart. jag satt igår och idag och har nu skrivit ett brev till en gube med ett hus med tomma lägenheter i, han verkade as skum på telefonen men mjaa vi får väl se om han hör av sig.

idag såg jag även att det kommit upp massa nya lediga lägenheter på nyköpingshems hemsida och bokade snabbt in oss på 3 st 2or och hopas hoppas hoppas verkligen att vi kan hoppas upp i listan snart och ha en chans till en lägenhet iaf... håll tummarna för oss!! :)


jippiiiii är för att nu när min arbetskamrat gick hem för dagen sa hon "ses på tisdag" jag sa "va?!" och då berättade hon att jag visst var lång ledig tills på tisdag ;D jäääj för mig! :D

jag och tobbi ska antingen dra en flerdagar fylla eller åka iväg och göra något skojs :) fast jag hoppas på båda :D


jag har börjat vara med i en massa tävlingar på olika bloggar och andra ställen bara för skos skulll. jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv så det vore ju kul om man någongång lyckades vinna något :)

nu är jag med och tävlar på lindablom.se blogg om ett par converse skor, det vore det bästaste om hon skulle välja mig :D jag älskar conversisar . <3



här är lite sniggnigga pics från helgens bravader @ EmmaEmos place som jag snott av henne ;)


 

 

 

 

 

väldigt mycket bilder på mig, hmmmundra hur mycket vin det var i min flaska igentligen...

vi var väldigt snygga iaf tycker jag :D


uschabuscha vad tiden går sakta på mitt kallaste kontor... kl 6 slutar jag men det gör även emma så hon kommer nog inte hit förens halv 7 och det är ungefär en timme kvar till det och jag vet inte vad jag ska göra sålänge...? jag har spelat tetris, alla mina facebookspel, facebookat, pratat med sofie, srivit brev ill lägenhetsgubbe, bokat lägenheter på nykhem, smsat med en hel drös folk, kollar runt på typ alla bloggar som finns och målat en teckning i paint. nu har jag även kluddrat lite här så vad kan jag mer göra? tror jag ska ringa mamma lite bara för att få fart på tiden . :)


håll tummarna för mig och emma som ska ut på ännu en äggjakt i kväll ;)
och håll tummarna för mig och Bias att vi får en lägenhet jätte snabbt! :D


♥ ♥ ♥ ♥ ♥