mmmumms .

2010-01-30 @ 12:31:53

Massor av kul dom senaste dagarna med bara dom braiga .

i onsdags skulle jag och emma åka på roadtripp men det snöade ju så sjukligt mycket så vi struntade lite i det och åkte och storhandlade och lite annat smått och gott sen tog vi en liten lite shoppingrunda och  vi hälsade även på systembolaget och råkade inhandla lite vin . mot kvällen kom annalie över till emma och då blev det vin drickande, crash spelande, mat ätande, webcam lekande. vid 3 tiden efter kanske lite för mycket vin tog vi på oss massvis med kläder och gick ut och lekte i snön, emma gjorde sniggsnigga snea kullerbyttor (hur det nu stavas? ) . en mycket bra kväll med mycket prat och mys och skojs, vi gick och la oss vid 4 tiden men fnittrade och pratade nog till framåt 5 skulle jag tro .

torsdagsmorgonen när jag slog upp ögonen mådde jag lite illa men det gick över och jag gick upp och hade tråkigt tills emmas väckarklocka ringde och jag såg min chans att få upp dom två ur sängen och det gick . vi åt frulle och annalie traskade iväg till jobbet. jag och emma skulle köra linda till mvc men bilen var lite in snöad så vi skottade och skottade och skulle köra iväg men nej då fastnar vi på en isfläck och vi provade allt för att komma därifrån. vi la en pizzakartong underdäcket men den flög bara iväg när hjulet snurra.. så dennis fick komma och dra loss oss men då har ju såklart plogfan plogat igen hela jäkla infarten så då fick vi skotta där också.. efter mycket om och men så kom vi loss och vi han precis släppa av linda till hennes tid .

emma och jag festade loss på en varsin maxbox och sen hämtade vi linda och Tobben och satte kurs mot hälleforsnäs och lager 157. jag fick med mig en elvine jacka, en tjöja och strumpor. tobben shoppade på och köpte två par byxor, två tshirts, en tjocktröja, strumpor och bodybutter. han är duktig min fina .
när vi var klara åkte vi halvvägs när vi i baksätet kom på att min mobil låg kvar i shoppingvagnen ..... underbart, så vi fick åka tillbaka men som tur va hade hon i kassan hört min mobilringa och lagt den i kassan så jag fick tillbaka den .

efter att jag och tobben gjort god mat och provat våra nya kläder åkte vi till linnea och jimmy och hämtade deras gamla men min nya tv . underbart med en stor tv på rummet . tobben och också glad för nu kan han spela xbox och se vad han gör hos mig med ;) . klagarn . vi hyrde en film för att inviga den och den är massa bra .

igår fick jag och mamma för oss att åka till noppan och shoppa lite så tobbe körde oss till tåget men det var inställt och tobbe skulle ha bilen . men som tur va emma hemma och bor precis vid tågstationen så vi tog hennes bil och kom iväg. jag och mamma brukar alltid vara duktiga och komma hem med 20 påsar var men igår kam vi hem med en gemensam påse och allt vi handlat var en mössa till mig, öronmuffisar till henne och några monkibollar . skumt tänkte vi .

väl hemma slängde jag i mig mat så körde mamma mig till Emma och Tilda där vi gjorde oss snigga för halvskum föris och sen tellus . när vi kände oss klara kom mamma och hämta oss så hämtade vi Fia och Annalie och åkte till föris sen hämtade Dennis oss och körde oss till Tellus däär vi dansade och dansade och dansade . mycket bra kväll . när jag kom hem åt jag riskakor och kollade på american dad .

nu väntar jag på att Tilda ska komma så ska vi leta upp lite grejer och ta till hennes nya lägenhet .
sen kommer Tobias och så ska vi spela crash och mysa .

nu ska jag nog ta en dusch jag har ungefär ett ton hårspray i mitt hår .



Jag och Tilda .emma och annalie .

Hjälp ?

2010-01-27 @ 10:28:08

Det här med att ändra på utseendet på bloggen var inte direkt det enklaste jag gjort, faktiskt så förstår jag inte ett smack . . Kan inte ens få dit den där profilbilden, om någon skulle läsa det här och vet hur man ändrar på saker och sånt så får ni görna hjälpa mig . .

Jag fick jobbet som jag sökte!! visst det är bara en timvikarie tjänst i hemtjänsten kanske inte det finaste jobbet men det är något iallafall . jag är nöjd och glad för nu kan jag äntligen börja spara pengar och snart kan jag pka och hälsa på min Sofie som fick för sig att flytta till frankrike . .

Jag har lite bråttom nu som alltid, jag ska åka och handla med Emma sen tänkte vi åka på en shopping roadtripp någonstan, norrpan kanske? och senare i veckan ska nog jag och Tobben åka till lager 157 det är mys .

bäst jag springer Emma kommer snart och hämtar mig .



Jag och emma .v

här kom den!

2010-01-26 @ 11:33:10

Jag är en sånn som hela tiden har gått och sagt att " jag ska minsann aldrig skaffa en blogg!" , men ack ack nu sitter jag ändå här och skriver mitt första inlägg .

ibland är det skönt att skriva av sig lite om man har mycket i huvudet eller som jag ibland vill skriva upp saker som hänt, saker som gjorts eller sagt så man inte glömmer bort, jag är väldigt duktig på att glömma. . ex. så satt jag igår och kollade i min almenacka och där i är det nu flera veckor som står tomma och jag tänkte vad gjorde jag då? men jag kan inte komma på . jag tycker det är ganska jobbigt att inte komma ihåg. . förut brukade jag skriva små anteckningar lite här och där men då kommer jag inte ihåg var jag skrev . Men förhoppningsvis kommer jag ihåg att skriva lite här . 

mitt blogg namn var väl kanske inte det jag hoppats på men jag skrev många olika jag ville ha men alla var tydligen upptagna så tittade jag upp från datorskärmen och såg min stora fina guldiga spegel på väggen och sen kunde jag bara komma på guldigspegel . namnet kanske inte är finast men min spegel är .

jag har igentligen absolut inte tid med det här . jag måste ta mig upp ur sängen, duscha, fixa, äta, plocka lite och gå ut en promenad med hunden . gärna allt innan kl halv 2 . om jag känner mig själv kommer jag troligtvis fasta både vid tvn och minst två gånger till vid datorn . men jag måste verkligen om en liten liten stund, jag ska på arbetsintervju och träffa en gammal vän som jag inte träffat på säkert ett halvår . 

men mest av allt längtar jag till ikväll, då kommer den finaste människan som finns .

Tobias , han den med stort D . han är min den där som det inte finns ord för att förklara hur jag känner för honom . han är den bästa jag har , han är mitt hjärta och mitt allt . puss på han!!

nej nu är tiden inne, nu ska jag upp och frysa, kan ju säga att jag skulle mer än gärna ligga kvar under mitt duntäcke med min vovve i min stooorastora säng och med datoren och bara mysa . men nejnej ut i kylan bara, gå och pladdra in sig på ett jobb och mysa med min Anna och senare mys med Tobben .

mmmhej! ♥

guldigspegel .


Välkommen till min nya blogg!

2010-01-26 @ 10:52:02