hej lönen! hej räkningar... hejdå lönen.. :(

2010-11-26 @ 10:03:55
Sitter hos mamma och såg att mina pengar rullat in som dom skulle idag..
Tyvär så fick jag sååååå dålig lön den här månaden så den räckte inte ens till alla räkningar.. :( men what to do what to do..

det var länge sen jag fick sånn dålig lön så jag blev lite depp när det var just den månaden jag hade som mest räkningar men nu får jag bara hoppas att min Tobbe känner sig snäll nog att betala dom jag inte hade råd med åt mig..

Usch jag känner verkligen bara för at hoppa framför tåget just nu..
Hur ska jag överleva den här månaden... :(
Hatar när andra måste betala för en när man inte har några pengar..
När jag har pengar och Tobben får betala är det ju en annan grej men när man inte har pengar känns det så snylltit och jag hatar det!

Men jag fick ju tillbaka mitt jobb på bajscarema så jag tänkte att om jag jobbar varje helg så behöver jag ju inte tänka på att jag inte har råd att göra någe för då jobbar jag ju ändå och plus att då får jag massa mera pengar som jag kan betala tillbaka till Tobben nästa månad :) smart va? :)

ikväll är enda kvällen på månaden jag kommer göra något och det är att fira min bästa Sofie som fyllde 21 i söndags :) wiiie det ska bli hyyyyperkuligt babe , vill att det ska vara kväll nuuununuu!

Eller Emma fyller ju iof den 3e och så ska vi ha lilljul jag fia och emma någon dag.... hm nu blev det mycket.. Får väl flörta med mamma och se om hon har några kulor över till mi g:P

Oj nu kommer visst Emma och hämta mig om 10 minuter och jag har inte ätit frukost än...
Slänga i sig en macka och påbörja vandringen ner för alla trappor då ;) ahha


Puss på mina hjärtan.

Snösnösnö. Bara mera snö.

2010-11-24 @ 18:13:38
Kan det slutar vara snöstorm snart kanske?
Idag är ju iaf lite bättre än igår men  gosh vad kallt det är!!
Om det inte blåste så himmlarns mycket skulle det nog inte vara så farligt men det här är hemskt!!

Jag gillar inte kyla. Jag fryser konstant och när jag inte har Emma i närheten fryser mina fingrar typ ihop. Emma är min alldeles egna fingervärmare och jag gillar den :) hihi

Ge mig sommar och sol året runt!! Varför föddes jag i fel land för.. :P haha
Jag ska banne mig böna&be Tobias om att vi ska fly till ett varmt land och stanna där för alltid och bara ha det bra ;) haha önsketänkande kanske...


Idag har jag iaf varit mycket duktig!
Jag gick upp kl 8!!! Fast låg i soffan ett tag men det räknas inte :P
Vart lite seg av att gå upp så tidigt när jag igentligen inte hade någon tid att passa..
Ville bara hinna göra så mycket som möjligt idag när jag var ledig och så.

När jag piggnat till och städat ltie och fixat mig och sånt så drog jag på mig full mundering av halsdukar, mössa, vantar, dubbla sockor och tjockaste jackan. Drog även upp luvan för extra skydd.
Sen började min vandring mot hamnen och arbetsförmedligen.
Jag skrev in mig på internet hemme förra veckan och skulle ju dit inom 14 dagar så tänkte att gör jag det idag så har jag det gjort :)

Men det är väl tur att man bor i lilla Nypan och att det bara tar max 10- en kvart att gå dit (en pizza såattsäga haha ) och det var faktiskt inte så farligt med musiken i öronen och så var det sjukt fint i hamnen med dom fina båtarna och huset och allt.

Mötet på afm gick ganska fort och bra, tyvärr måste jag på sånn där skitgrej på fredag halv 9... döööö tänkte jag då.. För det har jag ju aldrig gått på förut men tyvääärr sa han då du måste. bajs.

Men jaja fick med mig lite pappirus hem också och passade på (när jag ändå var ute och gick liksom) att gå förbi bajscarema och lämna in arbetsgivarintyg så min chef där kunde skriva på.

Så gick jag förbi BR också och lämnade där så skulle min lilla Emma vara så snäll och skicka iväg det till mig till våran chef. :)

Sen orkade jag inte vara så mycket mera duktig och mötte upp Lisa och Hannah för att köpa med oss lite gottis hem till Hannah och slå på en rulle. När filmen var slut struttade jag över gatan till min mamma och tog en vandring med hunden innan jag äntligen gick hem coh mötte en kall Tobbis utanför som skulle åka och handla lite så jag hakade på, inge kul att vara hemma själv ju.

Nu ligger jag nerbäddad i soffan men måste verklige resa på mig och byta om för om 15 minuter kommer Emma och hämtar mig för vi ska åka och äta och bowla med jobbet :) Älskar mina BR tjejor och jag vill inte sluta buhuu! :(

Men juste när vi handlade gottis så ringde mamma och sa att jag trors allt ska få komma och jobba på bajscarema igen iaf. jiihuuu för mer jobb=mer pengar ! Men allla tummar i världen ner för carema.
Men inte klaga nu!  Alla jobba jag kan få är bra nu.
Men jag ska ändå vara kvar som inskriven på afm för jag vill ju ha ett riktigt jobb.
Hoppas någon bra vaknar en dag och tänker " Idag ska jag nog anställa en ny!" ser mitt cv och "HENNE SKA VI HAAA!!" haha önsketänkande är nog min grej idag :P

ojoj tiden sprang iväg nu kommer dom om 5 miutas!
Dax att kila, hejsvej!


Ååååh min absoluta älsklingsbild i hela världen på oss min älsklings Lisa!! PUSS!!

Mirremys och gårdagens smink.

2010-11-23 @ 09:18:47
Vaknade och tittade ut genom fönstret och det enda jag kan tänka är att "dit ut vill jag verkligen inte!!"..
Men ackack jag ska ju ner på  stan och jobba i 3 timmar... så sjukt ovärt..

Efter jobbet hoppas jag på att träffa min Lisafisa som farit till kina och tillbaka :)
Hoppashoppas dåå :)

Dax för frulle innan det är dax att dra sig ut i övädret... buhuu :(







Söndag redan??

2010-11-21 @ 20:34:40
Ojdå glömde visst bort att skriva av mig..
Och ändå har jag inte gjort så värstans mycket.. Hmmjaa ibland orkar man väl liksom bara inte. :)

Jobbat har man iaf gjort och mys med Tobias såklart :) .

Gårdagen spenderades på BR leksaker med min Emma sen vidare hem till mig för lite mat och sen till Emma för lite mys med henne och Fia.

Vi ville inte gå på krogen men vi ville göra nått..
Så vi farde hem till Fias syster där tatueringsmaskinen var i högsta hugg :)

Emma gjorde en söt döis på vaden och ett hjärta på lillfingret och Fian skrev jättefint Sofia på benet :)
Söta små flickor!!
Jag var jätte sugen jag med men kunde inte komma på något som jag kände  att deeet vill jag ha så jag struntade i det och råkade ju bli lite massa full? haha hur det gick till vettefan men klockan var väl halv tolv när jag kände att åååh vad jag vill hem till min säng nu.. Så Tobben och stoffe kom och häämtade oss ala tre och lämnade av E&F hemma hos sig och väl hemma åt jag lite fyllekäk och sen tokdäckade jag nog för jag märkte inte att tobbe kommit i sängen.. Och i morse då!! jag vaknar alltid mellan 8 och 9 men idag sov jag till halv 12!! :O och Tobben som alltid sover till typ 1 gick upp halv 10.. hur skumt som hellst ju.. :P

Nu är T i köket och ska värma bullar till oss, mummsa! Sen blire väl lite Beck eller nått sniggt :)

Världens tröttmössor här hemma.. T och jag har ett varsit täcke och har hela dagen legat utsträckta i en varsin del av soffan och halv sovit mellan alla dåliga södagsprogram och våran lilla mirremjau har gjort samma sak så nu är hon tokbusig ... Hoppas hon busar av sig till sovdax bara så man får sova..

Bulldax!!


Puss på er minabästa tjejuur!!

Godmorgon Onsdagen!

2010-11-17 @ 09:44:40
Efter tre alldeles för korta lediga dagar är det idag tillbaka till jobbet som gäller. Tur att jag gillar mitt jobb så mycket och så jobbar med dom bästa och idag är det jessica och jag och då är det väl inte en tråkig (eller tyst) stund på lilla BR!  :D gilla gilla.

gårdagskvällen var naaaajs alla bästa BR brudar var samlade hos jessica och åt massvis med kinamat, kollade våra julscheman, gick igenom massa stuffs, drack glögg, åt pepparkakor & lussebullar & skummtomtar, lekte med leksaker och hade en lite tävling som Michaela vann :)

mycket brao kväll med mycket skratt och mys! :)

Väl hemma igen blev det bara mera mys med Han i mitt hjärta och lilla Bus. Puss.

Nu ska jag skriva in lite schema i kallendern så man kanske kan planera in någe skoj och se om Tobb och jag ska ta den där nyårskryssningen eller hur vi ska göra :)

sen mot jobbich till kvällen :)


Emman lekte med sin docka! ;D


Jessica matade dockan med glass .. Kul för oss som var  där ;)

Hej hopp, fyll i själva ;) mahaa

2010-11-16 @ 18:18:32
Jag är lite seg och har lite överströtts humor :P
Som det kanske märks på rubriken.. baha


Igår och idag har iaf varit  massa bra.
Jag har umgåtts med min bästa fis, Sofie.
Vi har varit runt på stans alla secondhand affärer (och troligtvis alla andra affärer också), bakat 2 äppelpajer, ätit äppelpaj till lunch båda dagarna ;), myst i soffan med te&kaffe och bara haft det bra . mycket gilla på det!


Nu sitter jag hemma och håller på att hungra ihjäl..
Jag väntar på Emma och alla från jobbet. Vi ska hem till Jessica på jobbet och äta mat, kolla julschemat och leka med katalogvarorna :D älska mitt jobb!!


Dom stängde butiken för cirkus 5 minuter sen så det lär väl ta en halvtimme eller mera.. ååh jag är sååå hungrig.. undra vad vi får för mat? om vi köper nått eller om jessica ska laga till alla? spännande! kan inte sluta tänka på mat haha


jaja Pussa Tobias lite innan han får  vara helt ensam hemma hela kvällen med endast sitt älskade tvspel ;) haha sötnöt.



Satt och kollade igenom Indienbilderna och ååh vad jag inte skulle bli ledsen om jag fick åka dit nu..
Jag och Jennifer på bilden och jag kan ju säga tt jag saknar dig lite för mycket och jag tycker att du kan  komma hem snart!!

Dax att kila. hej!

Söndagen knackar på dörren och välkommen in säger jag!

2010-11-14 @ 11:23:32

Det gör inget för mig att det är söndag idag för jag är ledig måndag  och tisdag också ;D

Vaknade tidigt idag med somvanligt dock..
Har ju mina små problemas just nu med mitt onda knä som riktigt spökar när jag vill sova..  Och mina axlar är också onda från många år tillbaka när jag och sofie åkte skidor, eller hon åkte jag trillade..

Sen har jag ju nu i typ 3 dagar haft en sånndära blåsa på innsidan av läppen, underläppen.. Så jag är inte mycket glad för alla mina ondor men annars så leker livet! :D

Mitt lilla monster till kattbäbis hoppar omkring helt hyper och jag undrar lite vad hon fått i sig igentligen....?

Hon klev på datoren för en litenliten stund sen... men vilken knapp tröck hon på då???
Menygrejen uppe och nere på skärmen är borta.. någon vänlig själ som kan hjälpa mig att få tillbaka?? Jag blir ju tokig på dig Busanboy.. Tur att du är söt! ♥


Det här är en bild på en lugn Bus, tänk om Bus alltid kunde vara så . haha

Tror jag tar katten och går in i sovrummet för att väcka Biasen. ihiii busigt! ;)
Om cirkus 3 timmar ska vi ju iväg för att fira hans kusse som fyllt 20 barre jiihuu på dig! :)

Väcka Tobb, pussas, göra en frisyr???, på med ansikte, äta nudlar (är massa sugen!!), pussas, vandra mot svärisarna, äta gott, pussas och slutligen vandra hem för mera pussar?? :)


Big Momma´s in da hoooouse!

2010-11-13 @ 19:36:14
Hej hopp!

Dagen började sådär super underbart igen med att jag måde huuur illa som hellst och var allt för nära för att få saker att komma upp ur munne.. blää.

Så ingen frukost för mig men traska iväg till jobbet gjorde jag.
Kunde ju inte lämna jessica i sticken heller! Plus att jag vägrara lite granna att bli sjuk igen..

Satte mig på papperskorgen bakom kassan och satt där i princip hela dagen medans jessica småplockade lite och sedan var där med mig och snackade massa najsig skit ;D På br leksaker i nyköping har vi något som kallas Lördagslathet ;) mahaa

Men vi hade sjukt mycket kunder idag så även om jag velat gå utanför kassan skulle det inte gått för det var full rulle hela dagen, men det är skönt då går dagen fort :) Speciellt när man har öppet en timme längre än vanligt..

Nu blir det lördagsmys med Min Fina Tobias och Våran Älskade Lille Bäbismirre :)
Och godis på det! ;) lovelove!

Fast jag längtar tills om cirkus 2 veckor när jag får pengar och äntligen kan skaka den lurviga med mina bästa Emma, Fia och Sofie .


Emman and Me shakein´ it!


Partypuss på bästa fijutten på café opera!


Jättegammal fyllebild på mig och Sofiie när vi råkat få i oss lite för mycket vin! ;)
Och nej jag är inte så tjock som jag ser ut jag lutar mig liksom bakåt för att få med oss båda på bilden eller något annat fyllesmart? haha

Mysdax!!

Hej fläskläpp.

2010-11-12 @ 10:14:05
Fredagen kom flygande med ett lass fläskläpp haha
Har en sånndära blåsa på innsidan av underläppen och idag är hela läppen helt uppsvullen och super öm så det tog mig cirkus 40 minuter att få i mig två smörgåsar :P mahaa
Men man ska ju inte äta för fort man kan få ont i magen ;) hehe (internt)






Dax att vandra mot jobb 11-14, så sjukt onödigt.. jobbade samma tid igår och ja jag gjorde väl ingenting? haha

Efter jobb ska jag mysa runt på stan en sväng med min bästa fisSofiie.
Och ikväll ska jag nog hem till mamma och ha fredagsmys med mamma, syster och systerson Pontus.

Igår fick han två julklappar av mig och mamma.
En blixten mcqueen bil och ett megblocks lego med cars. han ÄLSKAR cars och blixten.

Direkt när jag klev innanför dörren sa han "har du köpt en blixten bil till mig?"
han är 4 år. sötaste!

Sen pratade jag lite med hunden då ropade Ponta.
"duuuuuuu han kan faktiskt inte prata!!" hahah jag dog typ lite av skratt!

oups tiden  sprang iväg som vanligt.. mot leksakerna!!

Lussebulle!

2010-11-10 @ 20:22:33

Becci tog sig till mig idag för lite bullbak! jihuuu sa jag då!:D
Men först fick vi fara för att handla. och eftersom att Becciboop tagit körkort kunde vi ju inte bara gå till kronhallen så vi farde iväg till willys.


Baben is driving!

Jag måste erkänna där att jag nog lite skrajjsen ett tag , men det gick ju strålande!! Med sommardäck och allt ;) haha love!

Väl hemma började bullbaket, det enda sega med bullbak är ju jäsningstiden.. dööö liksom.
Men det bästa med bullbaket måste väl ändå vara degen!! Finns det någe bättre än lussebulledeg? :D yummiie sa vi och smällde i oss en hel del haha


Inte det lättaste det dära med att göra alla bullar lika stora..
Den längst ner till vänster var den första jag gjorde, sviiin stor!!
Tänkte ju inte på att  dom jäser i ugnen..
Den minstaste lilla käka jag upp innan den hamna i ugnen ;) haha

Becca fick ihop till 6 st bullar och hennes var bara lite mindre än mina.
Jag fick ynka 5 mega stora bullar så dom är väl som ca 10 om man delar på dom . :)

Jag är bara mest nöjd över att vi ens fick ihop en smet och sen att vi lyckades göa bullarna utan att bränna dom eller få dom oklara. Jag är stålt över oss ;)


Becci mahmoody med hennes bullar ;)


Dax för en kopp te och en mega lussebulle och mys med bästa Tobias.

Potatismos & Köttbullar.

2010-11-10 @ 19:51:37
Och då snackar vi inte pulvermos för en spänn utan riktigt hemmagjort potatismos, annars får det va.

Men idag kände jag mig super sugen på det så så fick det bli, Tobben tog tillochmed mat två gånger så det var nog bra gjort av mig det dära moset :D då blev jag glad :)






Baka lussebullar?

2010-11-10 @ 11:08:44
Godmorgon!
Idag är ja glaaad av en hel del olika andledningar :) ex.

•Det snöar inte! :D
•min syster och systersom kommer ner från storstaden för att hälsa på .
•Tror jag ska baka mig en hög lussebullar :) muuumms (blev inspirerad av stina-lee :D )
• Och och och, jag är leeedig ;)

kommer säkert på flera saker senare :P



Förresten så har jag ju inte berättat att Busan är en pojke... knepigt..

Drömmer mig bort till något så mycket vackrare.

2010-11-09 @ 17:42:23
Gick in och lekte lite på min favorit ring sida och hittade lite ringar som jag ínte skulle börja gråta om dom trilla hem till mig :)













Mumms!!

Har 10 ringar som jag verkligen vill ha så testade att lägga alla i varukorgen på en gång bara för attt se vad kalaset skulle gå på. Det var upp emot 1600 snåret så jag kände att jag väntar nog med den saken ett litet tag ;) kanske bara tar hem en eller två till att börja med :)

Det kommer ju hem så sjukt fina ringar dit hela tiden och jag blir bara kär på nytt om och om igen!! huujedamig hur ska detta gå! ;)

HATA SNÖBLASK!

2010-11-09 @ 17:08:38
Uscha för snöblarre alltså..
Vandringen till jobbet var blött, jobbandet blev blött (satte nya streamers på fönstrena sådär i snöstormen mest för skojs skull... not kul alls.. men det behövdes och det blev fint ) & promenaden ham var blöt.

Och vi får inte glömma KALLT!!! Fyytusan vad jag fryser och hela dagen var jag bara en vandrande isbit..

Just nu ligger jag i soffan under en filt och med 3 tröjor och en katt i knät och det är ändå kallt förtusan..

Försöker komma på något att äta som va inte alltid äter men hamstern har tagit fika pause så just nu kan jag inte tänka ut någe alls ju.. typiskt. haha

Tobias har äntligen fått sitt efterlängtade nya tvspel. Nya COD - Black Ops.
Ett tvspel som jag tycker är så sjukt tråkigt ( kanske för att jag bara spelat lite och suger på det ;) ahaha eller nääe det är bara tråkigt..)

Så jag sitter här och drömmer mig bort till hörlurarnas land..


Dom vill jag ha..


och dom vill jag ha...


och dom vill jag ha...



och dom...


och dom..


OCH DOM!!...
aah ni fattar ;)

nehe laga någon tråkig mat då..


Tävling dingding!

2010-11-06 @ 08:56:08
Jag äääälskar dom dära ju!! ÅÅh jag vill ha ha ha ha .. haha :P
Är iaf med och tävlar på Dennis M.s bloggis om en OnePiece, håll tummarna för mig och hoppashoppashoppas!! :)


Snodde en bild från hans blogg på han, tyckte den var snigg! ;)



http://dennism.se/ Sheck it out!

Och som sagt, håll tummarna för mig! :)

Hujedamig.

2010-11-04 @ 19:55:45
Jag är helt totalt tok slut i både kroppen och knoppen.. uuäh vad det är mycket på jobbet just nu..

Inte bara att man har miljenr saker att göra.. Man måste vara trevlig mot alla hela tiden också. Och det kanske inte alltid är det lättaste när man är superstressad och hypertrött..

Men nu är det bara stängning i morgon och på lördag också sen är jag ledig i någon dag eller två, skööönt!

Då ska jag bara mysa och ta långa varma bad med tända ljus, en bra bok och kanske ett glas vin eller vamr&kall. Jag längtar!

 


Kanske får med mig den här söta killen ner i badet någon dag också :)
Det måste väl vara något av det mysigaste, att bada med tända ljus, god dricka och hjärtat.
Vi brukar även roa oss med att spela yatzy när vi badar haha

Bajskorven sitter och kollar på hockey och idag är jag inte på humör för det så jag somnar nog snart för jag blir så uttråkad.. uscha får glida runt lite på sniggburken och proppa i mig lite godis som tröst :)

Sjukt smart sak! Och snygg!

2010-11-02 @ 11:55:13

Såg denna smarta, braiga och snygga sak på den underbara Lilys blogg för ett tag sen ( lindablom.se ) och visade Tobben dom och så ska vi deffinitivt göra!! As bra ju ochså blir möbeln snyggare tycker jag.

Vi har ju en sånn här möbel och jag vet itne riktigt vad jag ska ställa i alla hål och jag vill ha ett vin ställ så det här är ju riktigt perfekt. :) Blir hemklickat riktigt snart :)


 

Gilla.

Style By Tyra.

2010-11-02 @ 09:35:08
 

säger bara sheeeat vad jag hittade många kärlekar här!!