you can never say never .

2010-02-23 @ 12:44:41
ojoj nu va det länge sen man var inne och kladdade lite onödigt och jag har igentligen inte tid nu heller så jag har satt ihop bild kollage typ ? på massa kul som gjorts nyligen och lite gammalt bara för skojs skull :) och lite på bara mina bästa och snyggaste vännor som jag älskar :)



en kväll vet jag inte vad vi gjorde riktigt ? men någongång hände vi dennis halsband i allas våra piercingar, snyggigt va? :)



lite blandade skojs :)



på alla hjärtansdag kom dennis hem till tilda klädd i rött från topp till tå och gav oss rosor söt som han är :)
sen har vi min bästaste pojkvän som la en söt lapp vid sängen när jag sov och bara är välrdens mys och bästa och jag älskar dig mest mest mest av allt!!



en typisk fredag kväll, dennis kommer till carro i kläderna som han hade när han var typ 15? som han hittat i en påse :P han har även mitt gamla mobilskal med bild på mig och therese. och tilda byggde korthus med bank kort och andra kort :)



jag jag jag o jag . man måste ju ibland .



as bra kväll med början hos min fina matilda i estockholmo och vidare till marie för att fira henne och lelle och sen vidare till världens skumaste svart klubb där jag och aggan röjde rumpan av oss och dansade om alla popare så sjukt mycket ;) bra kväll med hemkomst vid 6 tiden , det är så det ska va ! :D



en av alla as snygga kvällar med mina snyggisar Emma och Tilda . v



vintern var mysig dom första två veckorna men nu efter månader av snö så vill jag inget annat än att ha sommar och sol!! ge mig snart snälla!




ut i snön och mot jobb.

tänk att man kan älska en person så mycket, puss på min fina Tobbs.

is she really going out with him?

2010-02-11 @ 10:20:06

Det finns verkligen helt sjuka killar som verkligen är helt totalt dumma i huvet och jag fattar inte dom där tjejerna blev tillsammans med dom från första början? men tur är väl det att dom blev det annars hade ju inte det braiga tv programet funnits . ihiii jag gillar det skarpt och nu börjar det om bara någon minut!


partajsingen förra lördagen var kanoners! bara massa bra folk, vin, mys och massamassamassa dans ! tellus var riktigt kul med schlager grejer på scenen och vi höll ut på dansgolvet ända till sista låten . massa kul med mina finaste tjejsor . <3


emma och jag vandrade ifrån krogen och det var helt smockat med folk på hela storgatan. vi gick och träffade Tobbe, alex, amy och linus på kebabhouse och vips så satt man i en taxi påväg mot ingenstans (tystberga) .
jag och tobbe hoppade ur taxin när den precis kört av motorvägen för alla andra skulle åt fel håll så vi fick gå resten av vägen.. och det är långt! men vi var ju iallafall fulla och glada och gick och pratade om allt och inget så det gick ganska fort. vi kom hem till det kalla huset och jag myste ner mig under täcket medans tobben spelade lite tv spel innan han kom och myste .


vi vaknade vi 2-3 på söndagen och gjorde potatiskroketter och låg i soffan hela dagen och bara myste.
det är bara massa mys med min fina Tobbis tycker jag . :)

nu har jag jobbat måndag, tisdag och onsdag men äntligen är jag ledig och jag är ledig ända tills på måndag! underbart!

Idag är en stor dag för idag fyller troligen världens bästa Sofia Johansson 21 år! :D
jag har planerat lite och jag brukade typ bo hos henne förut och jag har fortfarande kvar nyckeln hem tiill henne så jag tänkte åka och köpa blommor och ställa in i hennes lägenhet . o ikväll ska vi gå till ot och fira henne tyvär är jag och Tobbe fattiga och har inte råd att äta men vi kommer dit efter och skålar med en ölish .

jag vill att klockan ska gå för jag beställde en ring och några örhängen från asos i veckan och dom skulle komma idag och jag vill bara ha min ring nu!! den är så finig . .

nenu ska jag kolla klart på mitt program och äta frullis och om ett litet tag väcka Tobben.

födelsedagspuss på Fian!






elin, pontus, therese o jag

jag,tilda o therese <3

emma

people

emma och jag

fia
Grattis min fina Fia ♥

kanin .v

2010-02-06 @ 10:34:57
åhååå igår var min sista inskolningsdag, jag fick en extra! men med det här så betyder det att nästa vecka flyger jag solo, åhejåhå vad det pirrar i min mage . . förhoppningsvis går det bara finfint .


jag kom precis på att idag har jag ganska mycket att göra idag innan jag kan partajsa nu måste jag duscha, väcka Tobbe, så kommer min syster och barn, måste köpa vin, hälsa på Carrow, fixa med lite hemliga grejs, skulle vilja städa, locka håret (vilket för mig tar typ en timme!!), få tag på massa bästa folk och sen tänker jag bara bli riktigt rund om fötterna pch dansa hela natten lång . :) ihiii





<3

I feel just like a bird, though i am just a nerd .

2010-02-04 @ 11:28:51
jobba jobba.. det är ett helt okej jobb jag vet inte riktigt varför det pirrar obehagligt i min mage bara jag tänker på att inskolningsdagarna snart är slut och jag ska klara mig själv. 3 inskolningsdagar känns alldeles för lite just nu, jag skulle vilja ha en hel vecka . men det går nog bra jag måste nog bara klara av min första egna dag så känns det nog bättre sen .


idag ska jag ha min första kvällsinskolning men innan ska jag hem till Tildafis och vi ska planera inflyttningsfest till lördag .  hon flyttade till en ny lägenhet i veckan så vi tänkte ha partaj nu på lördag och det ska bli kulkul . :)


jag har en liten obehaglig kännsla i min mage som just nu gör så att jag inte kan äta, mitt hjärta slår jätte hårt och jag både fryser och svettas samtidigt. jag vet itne riktigt hur jag ska få bort den . det är bara så jobbigt, förhoppningsvis försvinner den snart annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra..


jag vill också flytta och nu när jag har ganska mycket jobb framför mig känns det helt rätt i magen när jag tänker på om jag skulle kunna klara egen hyra och allt så nu är jag på jakt efter en mysig 2a eller 3a, men det är ju så sjukligt svårt att få en lägenhet i nypan.. Det bästa med om jag skulle hitta en lägenhet är att min fina Tobbe skulle flytta med mig och det skulle vara våran lägenhet och vi skulle starta vårat eget liv på riktigt bara han och jag. jag längtar .♥


och på tal om lingon så har mitt bankkort gått sönder, jag skulle betala en mössa när jag och mamma var i norrpan och först hittade jag inte kortet alls sen såg jag i botten på plånkan ett kort i tre delar. hur gick det till liksom? det låg brevid mitt id men det var ju helt. sjukt skumt och mamma trodde jag drev med henne när jag sa att det var sönder tills jag plockade upp 3 bitar och pusslade ihop dom.. så sjukt irriterande nu måste jag beställa ett nytt och jag villl ha ett kort på kortet men jag kan inte bestämma mig för vilket.. jobbigt för mig men nu måste jag fixa mig så jag och tildan hinner planera lite . :)




trasigt kort.min fina

crash bandicoot .

2010-02-01 @ 21:52:27

Igår köpte jag och Tobben ett nytt crash spel, eller han köpte men jag gillar mest så jag tycker att man säger att vi köpte . vi köpte ett för ett tag sen men det har vi klarat allt på men nu har vi ett nytt som vi nu har kommit till en bana som vi inte fattar hur man ska komma vidare . men vi kommer väl på det . . .

Idag var min första dag på mitt nya jobb och jag är helt slut i korppen och ögonen och huvudet .
Imorgon vlir det samma sak samma tid och jag ska upp halv 6 så nu ska jag och Tobbe krypa ner i sängen och mysa till en film tills jag somnar . natti nu .

Jag kan inte komma på något bättre än att bara vara din .




 puss